logo

Newbornfoto’s

Newbornfoto's

Ryan kwam naar de studio samen met zijn pappa, mamma en zijn grote zus voor zijn newbornfoto's. Ryan was eerst lekker om zich heen aan het kijken en vond alles prima. Heb hem in een doek gewrapt en zo prachtige foto's gemaakt van zijn heldere blik.  Na een voeding viel hij heerlijk in slaap en kon hij meer geposeerd worden. Wat heb ik toch een leuke baan! Die lieve kleine baby's en daar prachtige herinneringen van maken voor later. Dat is toch geweldig?

Wil je ook newbornfoto's laten maken? Boek dan een newbornshoot via het reserveringsformulier. Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen.

 

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland

Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor jullie newborn foto's.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!