logo

Romantische Cakesmash

romantische cakesmash herinnering

Romantische Cakesmash

 Kleur roze maar niet te veel, rozen en een beetje romantische sfeer. Samen met mamma van te voren besproken wat de setting moest worden. Had zelf al het een en ander liggen en de rest ingekocht en kwam ook nog wat leuks bij de kringloop voor deze gave romantische setting. Mamma had de geweldige outfit voor Lina uitgezocht en alles combineerde erg leuk met het decor. Deze setting ben ik wel een beetje verliefd op wat is die geweldig voor meisjes. Knappe Lina maakt het ook helemaal af met haar vrolijke lach. Tijdens de shoot werd ze ook heel goed vermaakt door haar grote broer die haar zo aan het lachen kreeg. Erg handig zo'n hulpje tijdens de shoot die precies weet hoe je de aandacht vraagt en haar ook nog aan het lachen maakt. Na afloop mocht hij dan ook lekker genieten van de taart of wat er dan nog van over was.

Wil je ook cakesmashfoto's laten maken in deze setting? Of  heb je een andere setting in gedachten? Laat het me weten en dan kijken we of we het kunnen realiseren. Sta overal voor open en misschien kunnen we samen een leuke setting bedenken. Ben benieuwd waar jullie meekomen!

Boek  een cakesmashshoot via het reserveringsformulier. Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen.

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland

Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor jullie cakesmash foto's.

romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering
romantische cakesmash herinnering

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!