logo

Newbornshoot Oscar

Maasland | Newbornshoot | Oscar

Lieve Oscar was samen met zijn pappa, mamma en 2 grote zussen in de studio. Na het ritje vanuit Maasland eerst even lekker bij mamma een flesje leegdrinken. Toen was het tijd om op de foto te gaan. Maak altijd eerst foto's met de broertjes of zusjes want die kunnen dan opgehaald worden of lekker even met pappa of mamma buiten spelen in de speeltuin. Het is namelijk best een lange zit zo'n newbornshoot. Je jongste zus van 2 dacht daar heel anders over en het zinnetje "Nee ik ben 2" paste erg goed bij haar op het moment. Alles geprobeerd maar helaas dan misschien later nog. Gelukkig voor pappa en mamma heb ik wel 1 foto kunnen maken met haar.

Oscar daarentegen was een voorbeeldige baby! Heerlijk tijdens de shoot geslapen en heb dan ook heel wat mooie plaatjes van je kunnen maken. Je hebt het geweldig gedaan lieve Oscar!

Wil je ook een newbornshoot en mooie newbornfoto's laten maken?

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier .

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland

Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor jullie newborn foto's.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!