logo

Slapen tijdens de newbornshoot

Slapen | Newbornshoot

Baby’s zijn in de studio het fijnste te poseren als ze in een diepe slaap zijn. Om de kans groter te maken dat ze diep slapen tijdens de sessie adviseer ik het volgende; probeer een lange diepe slaap in de twee uur voor de reportage te voorkomen, een warm badje van tevoren maakt ze ook vaak lekker soezerig. Moet je een stukje met de auto rijden? Probeer ervoor te zorgen dat ze niet vlak voor de sessie in een lange diepe slaap komen, ook niet tijdens het autoritje. We plannen de sessie meestal rond 10.30 uur in de ochtend, probeer de laatste voeding voor vertrek thuis rond 07:30 te plannen zodat we kunnen starten met een voeding na aankomst. Dan kunnen ze na een boertje met een vol buikje in die lange diepe slaap vallen.

Newborns zijn het meest comfortabel als ze het lekker warm hebben en zich geborgen voelen. Door mijn studio lekker op te warmen en door verschillende wraptechnieken kunnen we hiervoor zorgen. Uiteindelijk is ieder kindje anders. Sommige zijn veel wakker tijdens een sessie en anderen slapen voor twee uur aan een stuk.

Jody had heel veel buikkrampjes tijdens de shoot en heb hem dan ook lekker gewrapt om rustig te worden. Klaar wakker lag hij me met grote ogen te bekijken en kijk es wat een mooie plaatjes. Wat een heerlijke portretjes, al die verschillende trekjes is toch geweldig? Nog even heerlijk bij mamma wat drinken gaf hij het uiteindelijk op en viel in slaap. Niet voor lang want daar kwamen de krampjes alweer. Heb gelukkig wat geposeerde foto's kunnen maken en zo een mooie galerij voor pappa en mamma kunnen afleveren. Lieve Jody wat heb jij je best gedaan om er toch nog wat moois van te maken tijdens je 1e fotoshoot! Mamma en Oma bedankt voor de gezellige ochtend!

Hoe jou baby zich gedraagt tijdens de newbornshoot is natuurlijk nooit te voorspellen maar ook al is slapen er niet bij uiteindelijk krijg je fantastische foto's van jou kleintje.

Wil je ook een newbornshoot en mooie newbornfoto's laten maken?

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier .

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland

Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor jullie newborn foto's.

WWW.MARGJEFOTOGRAFIE.NL

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

Blijf op de hoogte van leuke acties en ontwikkelingen....

Facebook

Geef mijn Facebook pagina een 'like'

Instagram

Volg me op Instagram

WhatsApp

Vragen? Stuur een app of bel.

Email

Je mag me altijd mailen.

Op alle fotoshoots zijn de Algemene Voorwaarden  en Privacyverklaring van toepassing.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!