logo

Naaldwijk

Naaldwijk newbornshoot cakesmash

Naaldwijk | Newborn |Amélie

Na een ritje vanuit Naaldwijk kwam een tijdje terug Amélie met haar pappa, mamma en grote zus naar de studio. Wat een leuke en mooie naam trouwens, Amélie!

Eerst maar met je grote zus op de foto al was dat wel even een dingetje...Grote zus wil namelijk absoluut niet op de foto! Zus is een heel lief zorgzaam meisje dat zag ik gelijk al dus dan maar een beetje creatief zijn en net doen of ik hulp nodig heb. En ja hoor daar trapte ze in.....hihi! En of je het aanvoelde gaf je een klein snikje waarop je zus je ging kroelen en kusjes geven. Je maakt toch geen foto's van mij he? Uh nee alleen van je kleine zusje hoor, jij staat er niet op! Het was zo schattig om te zien hoe zorgzaam ze was voor je. Wat zullen jullie later veel aan elkaar hebben! Na de foto's met je zus die ik eigenlijk niet gemaakt heb ging je even lekker drinken bij mamma.

Na het drinken en het boertje lekker slapen en kon ik heerlijk me gang gaan om prachtige foto's van je te maken. Hier zie je wat foto's die ik van je gemaakt heb tijdens de shoot. Lieve Amélie je was een mooi en super fijn 'modelletje'.

Wil je ook een newbornshoot en mooie foto's laten maken?

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier .

Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash
Naaldwijk newbornshoot cakesmash

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor je baby foto's.

WWW.MARGJEFOTOGRAFIE.NL

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

Blijf op de hoogte van leuke acties en ontwikkelingen....

Facebook

Geef mijn Facebook pagina een 'like'

Instagram

Volg me op Instagram

WhatsApp

Vragen? Stuur een app of bel.

Email

Je mag me altijd mailen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!