logo

Cakesmash | Watermeloen

Watermeloen | Cakesmash

Een  Cakesmash  met veel roze, beetje prinsesachtig en watermeloen was de vraag van de mama van Jamie voor haar allereerste verjaardag. Heb een leuke setting voor Jamie gemaakt met een achtergrond van stukjes watermeloen, wat echte watermeloen ervoor en de super gave taart niet te vergeten!  En inderdaad er stond een klein prinsesje voor mijn deur, knap, leuke knotjes in haar haar en dan die oorbelletjes...

Nadat ik Jamie en haar mama welkom had geheten, starten we de Watermeloen cakesmash met het uitzoeken van de outfits voor de verschillende onderdelen. We starten  met de foto’s in het decor voorafgaand aan de taart want niet elk kindje vind de taart geweldig. Leuke foto's met een ballon en wat 'schone' portretjes. Hierna volgde de taart. Jamie heeft er even naar gekeken en dacht ‘wat moet ik hiermee’. Jamie vond de taart helemaal niet interessant en ze heeft er ook nauwelijks aandacht aan geschonken.

Omdat Jamie volgens zijn mama enorm van water houdt besloten we over te gaan op het laatste onderdeel van de cakesmash, het badje. Gelukkig veranderde Jamie gelijk in een hele blije baby toen ze in het badje mocht en erachter kwam hoe leuk spetteren kan zijn. Heerlijk kledderen met stukjes watermeloen was een stuk leuker als die vieze plak taart.

Lieve kleine Jamie, wat vond ik het leuk om voor jou een watermeloen cakesmash voor jou te verzorgen en nog het meest om jou te mogen ontmoeten!

De paarden van mijn schoondochter hebben nog heerlijk genoten van de watermeloen, zo hadden die ook een feestdag!

Wil je ook een cakesmash en mooie foto's laten maken? Uiteraard overleggen we over het thema, de entourage en de kleuren die we gebruiken. .

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier .

Bij elke fotoshoot ontvang je een album van 20x20 cm, het album hieronder is van deze leuke Cakesmash.

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor je cakesmash foto's.

WWW.MARGJEFOTOGRAFIE.NL

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

Blijf op de hoogte van leuke acties en ontwikkelingen....

Facebook

Geef mijn Facebook pagina een 'like'

Instagram

Volg me op Instagram

WhatsApp

Vragen? Stuur een app of bel.

Email

Je mag me altijd mailen.

Op alle fotoshoots zijn de Algemene Voorwaarden  en Privacyverklaring van toepassing.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!