logo

Newborn | Cadeaubon | ‘s-Gravenzande

Newborn Fotoshoot

Maassluis

Een maandje terug kreeg ik een aanvraag voor een cadeaubon. De cadeaubon werd opgehaald door de aanstaande oma. Voor de 1e keer oma worden is heel bijzonder. Ze was ook dol enthousiast en vol spanning want haar kleinkind kon elk moment geboren worden! We hebben heerlijk staan kletsen en had gelijk al zin in deze newborn shoot. Na een week of 2 krijg ik ook te horen dat er een gezonde kleindochter is geboren, wat heerlijk!

Pappa en mamma kwamen uit 's-Gravenzande naar de studio voor de newborn shoot. Een prachtig meisje met een hele mooie naam. Ik hoor heel veel namen voorbij komen maar deze naam was echt mooi en heb hem nog nooit gehoord. Uit privacyoverwegingen kan ik hem hier niet zeggen maar neem maar van mij aan dat hij mooi is ;) Tijdens de newborn shoot wilde ze in het begin niet slapen maar na een heerlijk flesje vielen haar oogjes langzaam dicht. We hebben prachtige foto's gemaakt van je en ik weet zeker dat oma super trots op je is!

Wil je ook een newborn shoot en mooie foto's laten maken?

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app.

Of boek direct via het reserveringsformulier.

Margje Fotografie | newbornfotograaf, babyfotograaf , kinderfotograaf Maassluis

Gespecialiseerd in newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en hondenfotografie in mijn studio in Maassluis. Voor regio Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Boek een fotoshoot! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!