logo

1 jaar | Cakesmash | Maassluis

1 jaar, Hoera!

Cakesmash Maassluis

Is je kindje bijna 1 jaar? Tijd om te cakesmashen!

Cakesmash fotoshoots zijn heel hip op dit moment. Als je kindje bijna 1 jaar wordt, laat je hem of haar kennismaken met taart door er lekker mee te kledderen. Ondertussen leg ik als fotograaf het feestelijke tafereel vast. Meestal plan je een cakesmash één tot twee maanden vóór de eerste verjaardag van je kindje, zodat je de foto’s op tijd ontvangt voor de verjaardagsuitnodiging. Daarnaast zijn die vrolijke foto’s een geweldige herinnering voor later!

Ook Matt kwam om zijn verjaardag te vieren in mijn studio. De eerste keer dat hij de taart aanraakte vond hij het duidelijk niets zo'n vieze hand. De taart kreeg ook een mep en vloog van het plateau af. Na de ontdekking dat je taart ook kan eten ging hij los, etend van de heerlijke cake en kruipend door de smurrie! Heerlijk om dat lachende gezichtje elke keer weer te zien. We hebben heel veel lol gehad en vond het echt geweldig om samen met jou een klein feestje te vieren! Heel veel plezier om je 1e verjaardag lieve Matt!

Is jouw kindje bijn 1 jaar en wil je ook een Cakesmash?

Wil je ook een  mooie foto's laten maken voor de 1e verjaardag van jouw kindje? Natuurlijk kan je je eigen entourage en thema kiezen wat bij jou kindje past.

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier.

Margje Fotografie | newbornfotograaf, babyfotograaf , kinderfotograaf Maassluis

Gespecialiseerd in newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en hondenfotografie in mijn studio in Maassluis. Voor regio Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Boek een fotoshoot! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

error: Sorry, copyright !!