logo

Newbornfotograaf Maassluis

newbornfotograaf Maassluis

Newbornfotograaf | Maassluis

Als je op zoek bent naar een professionele newbornfotograaf in de omgeving van Maassluis, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen, zodat we de opties kunnen bespreken en je in kunnen plannen! Mijn studio is gunstig gelegen, makkelijk bereikbaar en met eigen parkeerplaatsen voor de deur. Ik ben volledig uitgerust en prachtig ingericht om ervoor te zorgen dat de portretten van je baby helder, elegant en absoluut perfect zijn.

Ik kan niet wachten om jou en je baby te ontmoeten! Je reserveert je plekje bij voorkeur tijdens je zwangerschap om er zeker van te zijn dat ik in mijn agenda rekening hou met je komst. Je reserveert op de uitgerekende datum en zodra je bevallen bent plannen we pas een definitieve datum in om de shoot te plannen.

Wil je meer weten over een newbornshoot bij Margje Fotografie? Vraag dan geheel vrijblijvend het meer informatie aan over deze shoot. Hierin lees je meer over de shoot zelf, de voorbereidingen, de werkwijze en verschillende mogelijkheden. Ik hoop dat we een klik hebben. Je kan me altijd even appen of mailen. Reageer ik niet gelijk dan ben ik waarschijnlijk druk bezig maar probeer altijd binnen 24 uur een reactie te geven.

newbornfotograaf Maassluis
newbornfotograaf Maassluis
newbornfotograaf Maassluis
newbornfotograaf Maassluis

Mijn klanten komen uit de gehele omgeving van Zuid-Holland zoals Bergschenhoek; s'-Gravenzande; Berkel en Rodenrijs; De Lier; Delft; Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Bij Margje Fotografie ben je op het juiste adres voor je newborn foto's.

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

Blijf op de hoogte van leuke acties en ontwikkelingen....

Op alle fotoshoots zijn de Algemene Voorwaarden  en Privacyverklaring van toepassing.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

error: Sorry, copyright !!