logo

Cakesmash shoot | Maassluis

Cakesmash shoot | Maassluis

Na zijn newbornshoot kwam Mayer bijna een jaar later voor zijn cakesmash shoot. Zo leuk om te zien hoe dat kleine baby’tje gegroeid is tot een bijna peuter! Lekker vrolijk en vol enthousiasme begon hij aan de taart. De vieze handjes was even wennen maar de taart was zo lekker dat dat snel over was. Graaien, slaan en lekker kledderen met de taart is toch geweldig om te doen. Geniet zelf ook altijd erg van deze cakesmash shoot, wat een feestje!

De eerste verjaardag van je zoontje of dochtertje is toch wel echt een mijlpaal. Een bijzondere gebeurtenis die gevierd mag worden met een cakesmash shoot een taart naar keuze, ballonnen, een badje met badschuim en prachtige portretfoto's!

Is jouw kindje bijna 1 jaar en wil je ook een cakesmash shoot boeken?

  Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier.

Margje Fotografie | newbornfotograaf, babyfotograaf , kinderfotograaf Maassluis

Gespecialiseerd in newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie in mijn studio in Maassluis. Voor regio Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Openingstijden

Maandag -Vrijdag 9.00 - 17.00 uur

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

Blijf op de hoogte van leuke acties en ontwikkelingen....

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

error: Sorry, copyright !!