logo

Investeren | Newbornshoot

Investeren Newbornshoot

Een herinnering die je leven lang mee gaat...

Waarom investeren in een newbornshoot? ‘Geniet er maar van, ze zijn zo groot!’ Hoor je dit ook zo vaak? En ja, een cliché in, maar o zo waar. Ik spreek uit ervaring, twee keer knipperen met mijn ogen en ze zijn groot. Inmiddels is mijn zoon een volwassen man die zelf zijn eigen gang gaat. ‘De tijd vliegt’, je gaat het pas echt snappen als je moeder bent geworden.

Terugkijkend naar de beginperiode had ik zo enorm graag newbornfoto’s van mijn eigen zoon gehad. Het moment terughalen waarvan ik dacht dat ik het nooit zou vergeten. De contouren van hun gezicht, het ieniemienie gevoel, het verzorgen, hun geur en de eeuwige knuffels. Maar helaas.. ik wist überhaupt niet dat newbornfotografie bestond! Misschien is dat ook de reden dat ik mijn hart heb verloren aan de newbornfotografie. Want daarmee leg ik momenten vast die niet meer terugkomen en die zo snel voorbij zijn.

 Twijfel je nog over een newbornshoot? Twijfel niet te lang. Je hebt maar kort de tijd de shoot te doen, binnen een paar weken gaat het echte ‘newborn’ ervan af. Ik fotografeer zelfs het liefste je newborn in de tweede week als ze rond de 14 dagen oud zijn. Helaas is mijn kans verkeken, zorg dat jou niet hetzelfde gebeurt.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, ik investeer in goede materialen en cursussen. Want ik werk met jullie dierbaarste bezit en zal dat met alle zorg en veiligheid doen.

De investering in een newbornshoot is een geldelijk bedrag. De foto’s en de herinnering die je ervoor terugkrijgt, die zijn onbetaalbaar !

Wil je ook een newbornshoot en mooie foto's laten maken?

  Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier.

Margje Fotografie | newbornfotograaf, babyfotograaf , kinderfotograaf Maassluis

Gespecialiseerd in newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en hondenfotografie in mijn studio in Maassluis. Voor regio Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Boek een fotoshoot! Investeren voor een mooie herinnering.Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!