logo

Babyshoot

BABYSHOOT

memories last a lifetime

Een Babyshoot, een mooie herinnering voor later voor u en de kleine.

De eerste maanden van je baby, zo lief, klein, zacht en puur.

Een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste maanden met jullie kindje. Een babyshoot plannen we meestal in tussen de 2,5 - 5 maanden oud.

Hij of zij kan is al wat sterker in het nekje en kan het hoofd al langer omhoog houden. Jullie kindje trekt de leukste gezichtjes deelt gul de liefste lachjes uit. Wat een heerlijk periode om foto's te maken.

Hieronder vind je wat informatie over een babyshoot, als je reserveert krijg je van mij uitgebreide informatie hierover.

Heb je vragen over babyfotografie mail, app me gerust.....

Tarieven Babyshoot

€160,-


Inclusief :

De tijd, gebruik materialen, opnamekosten, kennis en service van Margje Fotografie.

Album Sam lite 20x20cm met 10 bladzijden.

Exclusief:

Digitale bestanden of fotoproducten. Deze zijn wel vrijblijvend na te bestellen.

Entourage & Outfit


We beginnen de shoot met een wit rompertje, maar we zullen jullie baby ook uitkleden en in het blote buikje of met wraps fotograferen.

Er is een ruime keuze in kleuren, props en settings. En natuurlijk als jullie dat willen maken we nog een foto met de ouders en eventuele broers en zussen.

Zet van te voren de settings klaar zodat de shoot vlot verloopt en er alle tijd is voor de foto's.

Wil je meer informatie hierover app me dan gerust even.

Na de Babyshoot....


Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze worden door mij met zorg nabewerkt.

Je ontvangt van mij binnen 2 weken de inloggegevens naar een online galerij met zo'n 25 foto's en de opmaak van je Album. Hierin worden de nabewerkte bestanden gepresenteerd en kun je zelf een keuze maken welk digitaal pakket en of producten je wilt bestellen.

Na de babyshoot kun je uit verschillende digitale pakketten & producten kiezen. Neem dan alvast een kijkje op deze pagina. Staan jouw wensen er niet op? Laat het even weten, er is heel veel mogelijk!

Heb je interesse in een Babyshoot....


Wil je graag een babyshoot boeken?

Wil je meer informatie over de babyshoot? App of mail me gerust dan stuur ik je een uitgebreide brochure toe.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Boek een fotoshoot! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash
error: Sorry, copyright !!