logo

Reserveren

Reserveren

Boek hier jouw fotoshoot!

Je wilt een fotoshoot reserveren, Leuk! Hoe gaat dat in zijn werk?

Vul hier onder het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je ontvangt van mij een app of mail ter bevestiging van je reportage met de factuur en een betalingsverzoek om je reservering definitief te maken. Vervolgens plannen we samen een datum in voor de fotoshoot. Voor een newbornshoot reserveer ik rond de uitgerekende datum tijd voor je vrij in mijn agenda. Wanneer jullie kindje geboren is maken we een definitieve afspraak.

Daarnaast ontvang je ook meer informatie over de shoot met handige tips. We overleggen via de app vooraf aan de shoot wat voor achtergronden, props, taart en of versiering je mooi vind om te gebruiken.

Als je een cadeaubon of kortingsbon gekregen hebt laat dit even weten als je reserveert dan hou ik hier rekening mee.

Heb je nog vragen voordat je reserveert, mail of app me gerust.

Bedankt voor het vertrouwen!

Liefs Margje ♥

Contact


Heb je interesse in een fotoshoot, Leuk!

Wil je meer weten over mijn werkwijze of informatie oven een fotoshoot ontvangen. 

Laat gerust een berichtje achter op mijn whatsapp. Neem zo snel als mogelijk contact met je op.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Digitale paketten & Producten


Wil je na het reserveren weten uit welke digitale pakketten en producten je onder andere nog meer kan kiezen na je fotoshoot?

Welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld digitale bestanden te kopen,

extra bladzijden in jullie album of een mooie canvas voor aan de muur?

Van bijna elk product heb ik in de studio een voorbeeld zodat je ze ook life kunt bekijken of voelen tijdens de fotoshoot.

Klik hieronder om het productenoverzicht te bekijken.

Staan jouw wensen er niet bij?

Laat het even weten, er is heel veel mogelijk!

Boek een fotoshoot!Reserveren van een fotoshoot snel en makkelijk! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Reserveren of boeken! Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash
error: Sorry, copyright !!