logo

Newborn

NEWBORNSHOOT

memories last a lifetime

Een newbornshoot, een mooie herinnering voor later voor u en de kleine.

De eerste weken van je baby, zo lief, klein, zacht en puur.

Een newbornshoot is een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste weken met jullie kindje.

Hieronder vind je wat informatie over een newbornshoot, als je reserveert krijg je van mij uitgebreide informatie hierover.

Heb je vragen over newbornfotografie mail, app me gerust.....

Tarieven Newbornshoot

€175,-


Inclusief :

De tijd, gebruik materialen, opnamekosten, kennis en service van Margje Fotografie.

Album Sam lite 20x20cm met 10 bladzijden.

Exclusief:

Digitale bestanden of fotoproducten. Deze zijn wel vrijblijvend na te bestellen.

Veiligheid & Hygiëne


Jullie kindje is het kostbaarste bezit in jullie leven. Veiligheid is absoluut mijn hoogste prioriteit als jullie mij het vertrouwen geven om jullie kindje mooi op de foto te zetten. Ik doe alleen veilige poses die natuurlijk zijn voor een baby.

Tijdens de newbornsessie zal ik jullie kindje poseren en af en toe een beroep op de pappa of mamma doen voor een paar extra ogen en handen.

Inmiddels heb ik een ruime ervaring met het poseren van een newborn, geen zorgen, jullie kindje is in veilige handen.

Tijdens de newbornshoot is de newborn meestal bloot en het is ook heel normaal dat alles onder geplast en gepoept wordt. Geen enkel probleem, we hebben een wasmachine en alle wraps, doeken worden na iedere sessie weer schoon en fris in de kast gelegd.

Na de Newbornshoot....


Na afloop van de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Deze worden door mij met zorg nabewerkt.

Je ontvangt van mij binnen 2 weken de inloggegevens naar een online galerij met zo'n 25 foto's en de opmaak van je Album. Hierin worden de nabewerkte bestanden gepresenteerd en kun je zelf een keuze maken welk digitaal pakket en of producten je wilt bestellen.

Na de newbornshoot kun je uit verschillende digitale pakketten & producten kiezen. Neem dan alvast een kijkje op deze pagina. Staan jouw wensen er niet op? Laat het even weten, er is heel veel mogelijk!

Heb je interesse in een Newbornshoot....


Wil je graag een newbornshoot boeken? Neem dan tijdens de zwangerschap contact met me op.

Zo kan ik rekening houden met de komst van jullie kindje.

Wil je meer informatie over de newbornshoot? App of mail me gerust dan stuur ik je een uitgebreide brochure toe.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Boek een fotoshoot! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash
error: Sorry, copyright !!