logo

Cadeaubon

Cadeaubon

Verwacht iemand in jullie omgeving een kindje en wil je een newbornshoot cadeau geven? Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau om met je vriendengroep of collega's te geven tijdens de babyshower?

Of wat dacht je van een mooie babyshoot, sitter of een cakesmash cadeau te geven met Kerst of Sinterklaas? Wat een mooi cadeau voor de feestdagen!

Foto's zijn zo waardevol om te hebben. En een fantastisch cadeau om te krijgen.

Een cadeaubon is leuk om te geven maar zeker om te krijgen. Verras eens iemand met een fotoshoot bij Margje Fotografie!

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, moederdag, vaderdag of voor een andere gelegenheid? Geef een fotoshoot als cadeau! Deze kan worden verzilverd voor een newborn, babyshoot, sittershoot, cakesmash of een mooi product.

De bon wordt mooi ingepakt en is echt een cadeautje om te geven.

Je kan zelf aangeven welke waarde de bon moet hebben. De bon is 2 jaar geldig.

Het pakketje kan opgehaald worden op afspraak in de studio of indien gewenst verstuurd worden.

Wil je een cadeaubon bestellen vul dan even onderstaand formulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Cadeaubon afhalen....


De cadeaubon kan je afhalen op afspraak in mijn studio in Maassluis.

Hieronder vind je een routebeschrijving om het makkelijk te kunnen vinden.

Kalandermolen 33
3146SK Maassluis

cadeaubon

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Boek een fotoshoot! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash
error: Sorry, copyright !!