logo

Bestelformulier

Bestelformulier

Bestel gemakkelijk met het onderstaande formulier je producten en foto's. Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je extra digitale bestanden of producten besteld ontvang je van mij daarvan een factuur. Zodra ik de betaling  heb ontvangen kunnen we de bestelling verder afhandelen.

De digitale bestanden worden verstuurd met transferxl, je ontvangt een link per email waarmee je de foto's kunt downloaden.

De fotoproducten maak ik een opmaak voor jullie en na goedkeuring bestel ik deze bij mijn leverancier. Margje Fotografie werkt met een leverancier die een hoge kwaliteit handgemaakte producten levert. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4-6 weken ná betaling. Het is het wachten echt waard!

Als het binnen is stuur ik per post een mooi pakketje naar jullie toe. Jullie hoeven geen verzendkosten te betalen als jullie alles gelijk na de shoot bestellen. Komt er later nog iets bij wat apart verzonden moet worden? Dan zal ik daar wel verzendkosten voor rekenen.

Veel plezier met het openmaken!

Liefs Margje ♥

Deel je ervaring...

Voor Margje Fotografie is het belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. Een Google-review helpt daar enorm bij!

Ik zou jullie willen vragen om jullie ervaring bij  Margje Fotografie te delen op Google en een fijne review achter te laten.

Dat kan heel makkelijk via onderstaande link. Doen jullie dat liever niet? Geen probleem! Nogmaals enorm bedankt dat ik jullie mocht fotograferen!

Lees jij ook altijd even de reviews door voordat je iets besteld of boekt! Ik ook! Je wilt graag even weten wat de ervaring is van anderen, die een fotoshoot bij mij hebben geboekt.

Door het ontvangen van reviews kan ik mijzelf en achter de schermen blijven verbeteren. Een andere bijkomstigheid is dat je een beeld geeft voor nieuwe klanten die mij willen gaan boeken.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

error: Sorry, copyright !!