logo

Bestelformulier

Bestelformulier

Bestel gemakkelijk met het onderstaande formulier je producten en foto's. Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je extra digitale bestanden of producten besteld ontvang je van mij daarvan een factuur. Zodra ik de betaling  heb ontvangen kunnen we de bestelling verder afhandelen.

De digitale bestanden worden verstuurd met transferxl, je ontvangt een link per email waarmee je de foto's kunt downloaden.

De fotoproducten maak ik een opmaak voor jullie en na goedkeuring bestelik deze bij mijn leverancier. Margje Fotografie werkt met een leverancier die een hoge kwaliteit handgemaakte producten levert. Houd rekening met een levertijd van ongeveer 4-6 weken ná betaling. Het is het wachten echt waard!

Als het binnen is stuur ik per post een mooi pakketje naar jullie toe. Jullie hoeven geen verzendkosten te betalen als jullie alles gelijk na de shoot bestellen. Komt er later nog iets bij wat apart verzonden moet worden? Dan zal ik daar wel verzendkosten voor rekenen.

Veel plezier met het openmaken!

Liefs Margje ♥

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA?

Blijf op de hoogte van leuke acties en ontwikkelingen....

Op alle fotoshoots zijn de Algemene Voorwaarden  en Privacyverklaring van toepassing.

error: Sorry, copyright !!