logo

Romantische Cakesmash | 1 jaar

Romantische Cakesmash

1 jaar!

Wat leuk om jou te zien groeien! Dit meisje kwam een jaar geleden voor een newbornshoot en nu voor de cakesmash. Zo leuk om je groot te zien worden van iniminie naar een klein, lief en spontaan meisje.

Je 1e verjaardag is heel speciaal en natuurlijk moet dat groot gevierd worden. Een romantische cakesmash met vooral jou in de hoofdrol. Een rustig en simpel thema, een beetje roze en lekker meisjesachtig. Je genoot van de aandacht en vooral van de taart! Lekker kledderen met de taart en daarna in een heerlijk warm badje. Schoon worden met heel veel plezier alles onder spetteren. Het was erg leuk om je weer te zien! En met pappa en mamma was het ook weer heel gezellig.

Heel veel plezier op je 1e verjaardag! Geniet van de prachtige foto's en van elkaar!

Wil je ook een Cakesmash?

Wil je ook een  mooie foto's laten maken voor de 1e verjaardag van jouw kindje? Natuurlijk kan je je eigen entourage en thema kiezen wat bij jou kindje past.

 Heb je vragen of wil je meer informatie mag je me altijd een berichtje sturen via de mail of via de app. Of boek direct via het reserveringsformulier.

Margje Fotografie | newbornfotograaf, babyfotograaf , kinderfotograaf Maassluis

Gespecialiseerd in newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en hondenfotografie in mijn studio in Maassluis. Voor regio Zuid-Holland zoals Bergschenhoek, s'-Gravenzande, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Heenweg, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul,  Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Schipluiden, Spijkenisse, ter Heijde, Vlaardingen, Wateringen, Westland, Zoetermeer.

Kalandermolen 33

3146SK Maassluis

+31 6 48631210

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 9.00-17.00 uur

Romantische cakesmash. Boek een fotoshoot! Fotograaf met kwaliteit en goede service. Professioneel, veilig en vertrouwd. Digitale bestanden, prachtige albums en fotoalbum. Duurzaam door duurzame producten. Fotograaf voor newborn, newbornshoot, cakesmash, sitter, babyshoot, babyfotografie, in Maassluis. Hondenfotografie, hondenshoot, in de studio. Mooi foto's en prachtige portretten. Bereikbaar vanuit het Westland, Naaldwijk, Vlaardingen. Newbornfotograaf, kinderportret. kinderfotografie, minishoot, newbornfotografie. Fotostudio in Maassluis. Bereikbaar en parkeren voor de deur. sitterfotografie, fotoshoot, cadeaubon, babyshower, Delft,  Den Haag, Rotterdam, Hoek van Holland, Schipluiden,  's-Gravenzande, Wateringen, Honselersdijk, De Lier, Zoetermeer, Poeldijk, Maasdijk. Foto's in vol fomaat van hoge kwaliteit. Creatief, gezellig, kwaliteit, professioneel, betrouwbaar zijn een aantal begrippen die bij Margje Fotografie passen! Herinneringen voor altijd. Geef een fotoshoot cadeau in de vorms van een cadeaubon. Altijd leuk en heel persoonlijk! cakesmash

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry, copyright !!